Bestel Informatie

Agenda

Nieuwe Producten

Bestelinformatie

Hoe kun je bestellen?

Om te bestellen kun je op het item klikken dat je wilt bestellen. Daarna word je vanzelf door het bestelproces geleid.

Wil je echter een dienst bestellen, zoals een kindertheatervoorstelling of een creatieve workshop neem dan contact met ons op via mail of telefoon.

Betaling en verzendkosten

Nadat de bestelling definitief geplaatst is, en je hebt betaald ga ik aan de slag. Bij speciale bestellingen stuur ik je een factuur en ga ik na akkoord aan de slag. Ik geef een seintje zodra het pakket met de post mee is.

Verzendkosten Nederland:
Brievenbuspost tot 250 gram: € 3,50
Pakketpost tot 10 kilo: € 7,25

Verzendkosten buitenland op aanvraag.

 

Garantie

Alle producten van deepdeep worden met grote zorg ontwikkeld, maar worden met de hand gemaakt, waardoor minimale afwijkingen in formaat of afwerking kunnen voorkomen. Ook kunnen kleuren van stoffen/producten op een beeldscherm anders overkomen dan in de werkelijkheid. Niet alle producten zijn geschikt om te wassen en deepdeep geeft geen garantie op schade ontstaan door wassen/strijken/drogen van producten. Met name de foto’s, plaatjes en letters die middels hitte op het artikel worden geperst zijn kwetsbaar, strijken over de plaatjes zou alleen kunnen door er een laagje bakpapier op te leggen.

Levertijd

Ik streef naar een levertijd van gemiddeld 2 weken. Dit is echter een richtlijn en afhankelijk van de vraag. Soms kan ik sneller leveren en voor speciale wensen heb ik soms wat meer tijd nodig. Bij het plaatsen van de bestelling kan ik een exacte levertijd bepalen. Heb je iets nodig voor een bepaalde datum, laat het weten en ik ga kijken wat ik voor je kan doen

Ruilen

Producten die speciaal op maat gemaakt worden kunnen niet geruild worden. Uitgezonderd producten die niet voldoen aan de vooraf gemaakte afspraken. Ben je niet tevreden met het product? Laat het even weten, dan kijk ik wat ik eraan kan doen.

Producten die geleverd worden uit voorraad, kunnen binnen 14 dagen ongebruikt retour gezonden worden (kosten retourzending voor rekening van de koper). Zodra ik het product in goede staat terug heb ontvangen maak ik het aankoopbedrag terug over.

 

Algemene Voorwaarden

Door het plaatsen van een bestelling bij deepdeep (via shop, mail of anders) ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden. Klik hier voor de algemene voorwaarden.