Op wereldreis met Muisje Gijs - besloten voorstelling

Datum/Tijd
Datum(s) - 28-10-2019
9:30 - 10:15

Categorieën


In het kader van de Kinderboekenmaand 2019 spelen we onze voorstelling ‘Op wereldreis met Muisje Gijs’ op basisschool de Wissel in Utrecht.

Anneke en Ester willen met de bus, allebei naar hun eigen bestemming. Ze wachten op een bankje bij de bushalte. De bus is er nog niet, dus ze raken aan de praat.

Anneke laat het boek zien dat ze aan haar nichtje gaat geven. Een prentenboek over een bus en heel veel dieren. Samen fantaseren ze over het maken van een wereldreis, verre landen, en ook halen ze herinneringen op.

Anneke en Ester worden zó enthousiast over het boek dat ze het helemaal voor zich zien. Ze gaan helemaal op in het verhaal. Het verhaal komt tot leven. Broem broem, toet toet, we gaan op wereldreis!

 

Onze voorstelling is gebaseerd op het Actieprentenboek van de Chr. Kinderboekenmaand 2019 (BCB). De titel van het boekje is: Met Muisje Gijs op wereldreis. Deze voorstelling is tot stand gekomen in samenwerking met de schrijfster Hanneke Mostert en illustratrice Hester Nijhoff. Muziek in samenwerking met Elly Zuiderveld.

­

Kaart onbeschikbaar