Kindertheater

Lekker knus op locatie

Kinderboekenweek 2020: En toen… (werktitel)

Een voorstelling over geschiedenis, de tijd van vroeger, maar ook van nu.

De voorstelling die we gaan maken:

Auteur en uitgever Michel de Boer maakt dit jaar het actieprentenboek van de BCB Kinderboekenweek
We zijn heel benieuwd hoe het boek er uit gaat zien, wat het verhaal wordt en hoe wij daarmee aan de slag kunnen de komende maanden.

De voorstelling die we al hebben:

Ik wil een ridder zijn! past prima binnen het thema: En toen…
Klik voor meer informatie over deze voorstelling op de knop rechts!
De Kinderboekenweek is dit jaar van 30 september tot 11 oktober.
.
Wil je alvast een voorstelling boeken of heb je vragen? Stuur een mailtje naar kindertheater@deepdeep.nl.of bel ons om meteen wat af te spreken.
.
Tot ziens!
Karin en Stephanie

Afgelopen week heb ik mogen genieten van het poppenspel van Gertje en Kriekje in mijn kleuterklas. De kinderen hebben 30 minuten lang enthousiast meegezongen, meegezocht,  meegelezen en meegedaan. De betrokkenheid en inbreng van de kinderen is enorm en dat is een gok van de speelsters waar ze razendknap mee omgaan.

Al de kleutercollega’s waren het unaniem met mij eens dat dit het soort theater is waar je de kinderen (en volwassenen) het meest mee pleziert!

Nicole

Kleuterjuf, De Fontein

De kerstvoorstelling van Gertje en Kriekje werd heel leuk ontvangen door de kinderen. Wat al heel bijzonder was, was dat het in onze klas werd gehouden.

Alle kinderen deden allemaal mee en zaten op het puntje van de bank om alles te kunnen zien. Vooral de zangeressen en de poppen vonden ze leuk en je zag ze genieten.

Een voorstelling die goed bij kleuters aansluit. Heel leuk gedaan dames.

Hopelijk komen jullie nog eens op onze school!!

Esther

kleuterjuf, Lorentzschool

Wij zijn begin januari met een aantal bewoners (mensen met verstandelijke beperking) van het Thomashuis naar de theatervoorstelling geweest op geitenboerderij het Geertje. Wat een onverwachtse leuke verassing was dat zeg!
De dames zijn zó creatief en muzikaal, het was een genot voor oog en oor. We hebben genoten en enthousiast meegezongen, gedanst en geklapt. Ontzettend knap en vindingrijk om met relatief weinig eenvoudige spulletjes ruim een half uur te vullen met gezelligheid en één en al feel-goed-momenten voor jong en oud.

Marieke

Groepsbegeleider, Thomashuis