Nieuws

Hier het laatste nieuws over deepdeep.nl

Kinderboekenweek achter de rug, de show gaat gewoon door hoor.

Wat was het leuk, al die blije gezichten van kinderen maar ook juffen, meesters, ouders en begeleiders. Allemaal enthousiast over onze nieuwste voorstelling.. Onze vertaling van het prentenboek ‘Met Muisje Gijs op wereldreis’.

En het is goed gelukt. Het was een uitdaging om 15 beesten in de bus te krijgen. En het is gelukt om het toch ook weer even nét even anders te doen dan onze voorgaande shows.

Het is niet het allermakkelijkste en allersnelste decor geworden, in tegendeel. We zijn elke keer weer 1,5 uur aan het opbouwen en afbreken. Dat doen we met plezier en we beloven elkaar elke keer weer…..de volgende show moet écht simpeler…

Tja… het is wel een uitdaging, dat decor. Het moet zo inklapbaar en uitschuifbaar zijn dat het allemaal weer in die stationwagen past. We hebben de voordelen van een bus tijdens deze tour regelmatig besproken. We hadden toch tijd genoeg in de auto. Op en neer naar Ede, Sneek, Amsterdam, Lekkerkerk, Ermelo, de Westereen, Rijnsburg, Zwolle etc. We hebben écht maar één voorstelling in ons eigen Den Haag gespeeld, terwijl daar 150 basis-scholen staan. En die bus! Die heb je niet zomaar. Maar het komt wel hoor. Daar geloof ik in.

We zijn het er wel over eens dat Muisje Gijs zeker niet in een ver-weg-hoekje van onze opslag komt te staan, Nee, we willen heel graag op wereldreis  blijven gaan het komende jaar. Zo leuk om een voorstelling, boekje, liedje en kleurplaat te kunnen aanbieden aan een school, groep, club. We gaan nu wel weer lekker die andere voorstellingen spelen. Kijk naar onze agenda. Die gaan we proberen up-to-date te houden.

Groeten

Karin en Stephanie

Nieuwtje

Nieuwtje

We hebben een leuk nieuwtje!

We zijn gezellig op de koffie geweest bij Hanneke en Hester, Schrijfster en Illustratrice van het Actieprentenboek voor de chr. kinderboekenmaand in Oktober 2019… En ja hoor… we mogen hun boekje gaan vertalen in een theatershow. Een enorme uitdaging, maar ook een eer.

We hebben al wat tekeningen gezien en tekst…en het wordt weer leuk en mooi! Het thema Op Reis komt helemaal tot zijn recht. Er moet nog een hoop gebeuren, maar onze raderen draaien. Zin in! We gaan weer aan de slag met muziek, decor, script en humor. We maken er een grappige mini-musical van.

We gaan op reis! Waarheen, met wie en hóe? Dat verklappen we nog niet. Dát is een verrassing. We gaan een hoop beleven. Kom, ga mee op avontuur!

Wil je dat we bij jullie komen spelen in Oktober…Boek ons nu alvast voor de periode van 2 tot 31 Oktober 2019

Doelgroep: groep 1-4, Duur: 45 minuten, Kosten: op aanvraag

Als ik aan deepdeep denk, denk ik meteen aan Stephanie die met enorm veel enthousiasme en vrolijkheid lekker creatief bezig is.

 

Annelies

Docent