Nieuws

Hier het laatste nieuws over deepdeep.nl
Nu te boeken! ‘Tijdmachien’, onze nieuwste voorstelling.

Nu te boeken! ‘Tijdmachien’, onze nieuwste voorstelling.

Nu te boeken: ‘Tijdmachien’

We mogen weer spelen, dankzij de versoepeling kunnen jullie ons weer met een gerust hart boeken. Ons Voordekunst-project is geslaagd. Met dank aan alle donateurs! We gaan nu hard aan de slag, zodat we in de Kinderboekenweek een prachtige show neer kunnen zetten. Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar: En toen? En daar sluit onze voorstelling naadloos bij aan.

Boek nu de show ‘Tijdmachien’ en wees zeker van een plekje in onze agenda.

Mocht je liever een voorstelling zien die alleen over ridders en prinsessen gaat? Dan past onze andere voorstelling ‘Ik wil een ridder zijn!’ ook heel goed in het thema: En toen?

De Show:

Een interactieve, enthousiaste, muzikale kindertheatervoorstelling, die de fantasie prikkelt

Daan en Robin spelen in de achtertuin. Ze maken van de schuur een boomhut. Samen met hun hondje beleven ze allerlei avonturen. Ze maken een reis door de geschiedenis. Fantaseren over ridders, schepen, oude schilderijen, stoere helden, ontdekkingsreizigers en uitvinders. Van gewone dingen en oude spullen maken ze hun eigen verhaal. En toen… werd een plank opeens een schip en een zwabber wordt een mooie pruik uit de middeleeuwen.

 De inhoud van de show stimuleert de creativiteit en inventiviteit van de kinderen in de leeftijd

De show is gebaseerd op het Actieprentenboek ‘Tijdmachien’ van de BCB/Kinderboekenweek 2020 voor de onderbouw. ‘Tijdmachien’ is geschreven en geïllustreerd door Michel de Boer, bestel het boekje t.z.t. bij Buddybooks.nl 

 

En toen….gingen we weer een nieuwe voorstelling maken!

En toen….gingen we weer een nieuwe voorstelling maken!

Het is woensdag 22 januari!

Vanmorgen hebben we een goed gesprek gehad met Michel de Boer, van Buddy Books. Hij gaat het actie-prentenboek van de BCB-Kinderboekenweek (okt. 2020) maken. En….wij mogen er een voorstelling van maken!! Het thema is: ‘En toen…’
Je kunt ons vanaf nu boeken! Het wordt vast weer leuk!
(Het blijft nog een verrassing… ook voor ons 😅)
Je hoort binnenkort weer van ons.
.

#kinderboekenweek2020 #micheldeboer #BCB #entoen #vroegerennu #buddybooks #kindertheaterdeepdeep #kindertheateroplocatie

 

Prachtig decor, interactief, leuke liedjes. En heel erg goed gespeeld door 2 enthousiaste toneelspeelsters. Heb de afgelopen 34 jaar als juf veel voorstellingen gezien maar dit was één van leukste voorstellingen op school!!

De voorstelling ging over het boek; “Op wereldreis met muisje Gijs. De kinderen en leerkrachten hebben genoten van deze voorstelling.

 

 

Heidy, een enthousiaste onderbouwjuf

school in Den Haag