Nieuws

Hier het laatste nieuws over deepdeep.nl

Vrolijk voorjaar

Het is alweer mei. Alles staat in bloei, er lopen hier kuikentjes door de tuin en de vogels zingen me ’s morgens wakker. Hoe heerlijk kun je het hebben.

Wij zijn flink bezig aan onze twee nieuwe voorstellingen terwijl de rest van de voorstellingen hier en daar wat wordt bijgeschaafd. Hoe leuk is het om zelf een kindertheater te hebben en verbeteringen te kunnen aanbrengen aan de types die we spelen, zoals prinses Salomé die steeds ondeugender wordt, en mooier, want we hebben twee prachtige prinsessenjurken gekocht en gaan daarmee vanaf nu de voorstelling ‘Ik wil een ridder zijn!’ spelen.

Voor de kinderboekenweek in Oktober maken we een voorstelling over een jonge arend met als onderliggend thema: bibbers in je buik.

In juni gaat de nieuwe show ‘Indiaantje “Altijd Anders”‘ in première.

Als je de voorstelling Flessenpost wilt zien ben je welkom om naar onze locatie in Leidschendam te komen. Daar spelen we de voorstelling op 28 juli.

De theater-kinderfeestjes zijn heel leuk om te doen, ook omdat we na de voorstelling vaak nog een creatieve verwerking doen met de kinderen of we schminken ze in het thema. Dat is echt knus-op-locatie zoals ons motto is.

Tot ziens en geniet van elke zonnestraal!

Karin en Stephanie

Een tijd van terugkijken en vooruitzien.

Wat gaat zo’n jaar toch snel.

.

Een jaar waarin we op volle sterkte hebben gedraaid. We hebben nieuwe shows gemaakt, kennis gemaakt met nieuwe doelgroepen. En ook het begrip ‘meespeelvoorstellingen’ zijn we langzaam in de praktijk aan het brengen.

.

De combi-feestjes zijn heerlijk om te doen. een kindertheatershow, daarna een creatieve verwerking, noem het knutselactiviteit, en schminken is op verjaardagsfeestjes een enorm succes. We kunnen hierdoor de kinderen meenemen in een thema. En de reacties van kinderen en ouders hierop is positief.

.

Ook een feestje te regelen? Bel voor de mogelijkheden en de diverse thema’s. Bel naar Stephanie of mail naar info@deepdeep.nl

.

Begin November hebben we een serie van 25 voorstellingen gespeeld, met 3 teams, bij een groot kinderopvangcentrum in Pijnacker. Heel veel lieve peuters hebben onze voorstellling van Gertje en Kriekje gezien.

Begin Januari spelen we 8 voorstellingen bij Boerderij ’t Geertje. Reserveer hier alvast je kaartjes

We wensen jullie allemaal sprankelende feestdagen en een creatief 2017 toe!

.

Tot ziens!

Karin en Stephanie

Als ik aan deepdeep denk, denk ik meteen aan Stephanie die met enorm veel enthousiasme en vrolijkheid lekker creatief bezig is.

 

Annelies

Docent