Nieuws

Hier het laatste nieuws over deepdeep.nl
En toen….gingen we weer een nieuwe voorstelling maken!

En toen….gingen we weer een nieuwe voorstelling maken!

Het is woensdag 22 januari!

Vanmorgen hebben we een goed gesprek gehad met Michel de Boer, van Buddy Books. Hij gaat het actie-prentenboek van de BCB-Kinderboekenweek (okt. 2020) maken. En….wij mogen er een voorstelling van maken!! Het thema is: ‘En toen…’
Je kunt ons vanaf nu boeken! Het wordt vast weer leuk!
(Het blijft nog een verrassing… ook voor ons 😅)
Je hoort binnenkort weer van ons.
.

#kinderboekenweek2020 #micheldeboer #BCB #entoen #vroegerennu #buddybooks #kindertheaterdeepdeep #kindertheateroplocatie

 

Kinderboekenweek achter de rug, de show gaat gewoon door hoor.

Wat was het leuk, al die blije gezichten van kinderen maar ook juffen, meesters, ouders en begeleiders. Allemaal enthousiast over onze nieuwste voorstelling.. Onze vertaling van het prentenboek ‘Met Muisje Gijs op wereldreis’.

En het is goed gelukt. Het was een uitdaging om 15 beesten in de bus te krijgen. En het is gelukt om het toch ook weer even nét even anders te doen dan onze voorgaande shows.

Het is niet het allermakkelijkste en allersnelste decor geworden, in tegendeel. We zijn elke keer weer 1,5 uur aan het opbouwen en afbreken. Dat doen we met plezier en we beloven elkaar elke keer weer…..de volgende show moet écht simpeler…

Tja… het is wel een uitdaging, dat decor. Het moet zo inklapbaar en uitschuifbaar zijn dat het allemaal weer in die stationwagen past. We hebben de voordelen van een bus tijdens deze tour regelmatig besproken. We hadden toch tijd genoeg in de auto. Op en neer naar Ede, Sneek, Amsterdam, Lekkerkerk, Ermelo, de Westereen, Rijnsburg, Zwolle etc. We hebben écht maar één voorstelling in ons eigen Den Haag gespeeld, terwijl daar 150 basis-scholen staan. En die bus! Die heb je niet zomaar. Maar het komt wel hoor. Daar geloof ik in.

We zijn het er wel over eens dat Muisje Gijs zeker niet in een ver-weg-hoekje van onze opslag komt te staan, Nee, we willen heel graag op wereldreis  blijven gaan het komende jaar. Zo leuk om een voorstelling, boekje, liedje en kleurplaat te kunnen aanbieden aan een school, groep, club. We gaan nu wel weer lekker die andere voorstellingen spelen. Kijk naar onze agenda. Die gaan we proberen up-to-date te houden.

Groeten

Karin en Stephanie

Prachtig decor, interactief, leuke liedjes. En heel erg goed gespeeld door 2 enthousiaste toneelspeelsters. Heb de afgelopen 34 jaar als juf veel voorstellingen gezien maar dit was één van leukste voorstellingen op school!!

De voorstelling ging over het boek; “Op wereldreis met muisje Gijs. De kinderen en leerkrachten hebben genoten van deze voorstelling.

 

 

Heidy, een enthousiaste onderbouwjuf

school in Den Haag