Over ons

De makers van kindertheater deepdeep

Wat begon met een Boekje

Inmiddels alweer 12 jaar geleden kwam Karin op het idee om speciaal voor Boerderij ‘t Geertje een boekje te schrijven en illustreren. Het is exclusief te koop op ‘t Geertje en het tweede boekje is in Mei 2016 uitgebracht (boekjes zijn ook te koop in onze webshop). Stephanie was in die tijd onder de naam deepdeep producten achter de naaimachine aan het maken, vlaggenlijnen, key-cords, schortjes en meer.

Terwijl Karin druk aan het schilderen en schrijven was heeft Stephanie een poppenkastvoorstelling over het boekje gemaakt. Ter promotie van het boekje. Langzaamaan is de focus van Stephanie en Karin verschoven van producten naar theater. Nu elf jaar later spelen we kindertheater op locatie en vinden we de interactie met de kinderen erg belangrijk.

We spelen graag voor kleine groepen op een knusse locatie… onder andere op boerderijen, in peuter-, kleuterklassen, in bibliotheken, kastelen en op kinderfeestjes. De voorstelling ‘ Ik wil een ridder zijn!’ hebben we bijvoorbeeld al meer dan 350 keer gespeeld. We hebben een aantal voorstellingen op de plank liggen waaruit kan worden gekozen. We kunnen een voorstelling aan jouw wensen aanpassen.

De laatste jaren maken we ook voorstellingen over een prentenboek van de (Chr.) Kinderboekenweek. In 2023 maken we er één in samenwerking met auteur Marielle Schouten en illustratrice Aisha Meel.

Wil je een voorstelling zien? Je kunt ons boeken. De voorstellingen worden opgevoerd op jullie locatie.

Prijs en tijden in overleg. Mail naar kindertheater@deepdeep.nl