Kindertheater

Lekker knus op locatie

Welkom bij kindertheater deepdeep

Theater voor kinderen, theater op hun eigen niveau. Dat is een hele kunst.
.
Door de interactie met de kinderen op te zoeken dagen we ze uit om samen naar een antwoord of oplossing te zoeken. En bij sommige voorstellingen betrekken we ze er zo bij dat ze even mee mogen doen.
.
Het ene moment kun je een speld horen vallen en het andere moment zijn alle vingers in de lucht en praten ze toch lekker allemaal door elkaar heen. Waar we van kunnen genieten is de onbevangenheid en tegelijkertijd ook de wijsheid die de kinderen hebben.
.
Wil je dat we jouw kinderen eens meenemen in de fantasie waarna we ze weer met beide benen op de grond afleveren?
Dat kan. We komen op locatie spelen, nemen ons eigen decor mee en toveren dan voor heel even de huiskamer, de klas, het speellokaal, de boerderij of de molen om tot theater.
.
Wil je een voorstelling boeken of heb je vragen? Stuur een mailtje naar kindertheater@deepdeep.nl.of bel ons om meteen wat af te spreken.
.
Tot ziens!
Karin en Stephanie

Theater waar je wat van kunt leren

Wij hebben ons programma zo samengesteld dat we een show verzorgen inclusief poppenspel, muziek en kindertheater waarbij de kinderen zelf een interactief aandeel hebben in het te spelen stuk. Uit onze eigen ervaring is gebleken dat het voor kinderen heel belangrijk is om op een creatieve manier te leren. Zo zoeken we aansluiting bij wat de onderwijzers de kinderen willen leren: sociale vaardigheden, normen en waarden, plezier, eigenwaarde, zingen en vrij bewegen.

Afgelopen week heb ik mogen genieten van het poppenspel van Gertje en Kriekje in mijn kleuterklas. De kinderen hebben 30 minuten lang enthousiast meegezongen, meegezocht,  meegelezen en meegedaan. De betrokkenheid en inbreng van de kinderen is enorm en dat is een gok van de speelsters waar ze razendknap mee omgaan.

Al de kleutercollega’s waren het unaniem met mij eens dat dit het soort theater is waar je de kinderen (en volwassenen) het meest mee pleziert!

Nicole

Kleuterjuf, De Fontein

De kerstvoorstelling van Gertje en Kriekje werd heel leuk ontvangen door de kinderen. Wat al heel bijzonder was, was dat het in onze klas werd gehouden.

Alle kinderen deden allemaal mee en zaten op het puntje van de bank om alles te kunnen zien. Vooral de zangeressen en de poppen vonden ze leuk en je zag ze genieten.

Een voorstelling die goed bij kleuters aansluit. Heel leuk gedaan dames.

Hopelijk komen jullie nog eens op onze school!!

Esther

kleuterjuf, Lorentzschool

Wij zijn begin januari met een aantal bewoners (mensen met verstandelijke beperking) van het Thomashuis naar de theatervoorstelling geweest op geitenboerderij het Geertje. Wat een onverwachtse leuke verassing was dat zeg!
De dames zijn zó creatief en muzikaal, het was een genot voor oog en oor. We hebben genoten en enthousiast meegezongen, gedanst en geklapt. Ontzettend knap en vindingrijk om met relatief weinig eenvoudige spulletjes ruim een half uur te vullen met gezelligheid en één en al feel-goed-momenten voor jong en oud.
Marieke

Groepsbegeleider, Thomashuis