Nieuws

Hier het laatste nieuws over deepdeep.nl

We spelen weer mee tijdens de Kinderboekenweek!

Jaaaah,

We doen weer mee met de Kinderboekenweek in oktober 2024.

Het thema is Eigenwijs.

En wij mogen het boekje ‘Een geheime olifant’ vertalen naar een theatershow voor kinderen van groep 1-4.

Voor ons is er weer een uitdaging hoe we dit jaar weer met nieuwe ideeën een verhaal laten zien in 3D.

 

Wees er heel snel bij als je nog wilt boeken, want onze agenda staat al behoorlijk vol. We gaan dit jaar met maar één team op tour.

 

Tot ziens!

Stephanie en Karin

Kindertheater deepdeep

Thuis bij de Koning – Kinderboekenweek 23

We zijn weer lekker bezig met het maken van een nieuwe voorstelling over het actie-prentenboek voor de (chr.) Kinderboekenweek 4 t/m 15 oktober. 

Het thema voor de Kinderboekenweek is: Bij mij thuis. Daarmee kunnen we alle kanten op natuurlijk.

De titel van het prentenboek is Thuis bij de Koning en is gemaakt door Marielle Schouten en Aisha Meel. Echt een boek voor de onderbouw. 

Wij maken er een toegankelijke en interactieve, muzikale voorstelling over. Geschikt voor alle scholen (Christelijk Openbaar, Katholiek, Jenaplan, Montessori, Dalton, Vrijeschool, Gereformeerde school en peuterspeelzalen)

 

Wil je boeken? We spelen vanaf 2 oktober en gaan door totdat iedereen hem gezien heeft. Klik hier en vraag een offerte aan of bel/mail ons maar meteen.

Tot ziens,

Stephanie en Karin

Prachtig decor, interactief, leuke liedjes. En heel erg goed gespeeld door 2 enthousiaste toneelspeelsters. Heb de afgelopen 34 jaar als juf veel voorstellingen gezien maar dit was één van leukste voorstellingen op school!!

De voorstelling ging over het boek; “Op wereldreis met muisje Gijs. De kinderen en leerkrachten hebben genoten van deze voorstelling.

 

 

Heidy, een enthousiaste onderbouwjuf

school in Den Haag