Ik word... oppasser voor een dag

Een muzikale voorstelling vol avontuur en plezier over Pleun, die helemaal nog niet weet wat ze later worden wil.

Pleun en Tess zijn elkaars beste vriendinnen! Ze weten álles van elkaar. Ze zitten bij elkaar in de klas, wonen in de zelfde straat en spelen heel vaak samen. ‘Wat wil jij later worden?’ vraagt Tess. ‘Oh, dat weet ik nog niet, gewoon… groot.’

‘Kom je zo bij me spelen? Dan spelen we politie of brandweer of…. hé, wat is daar aan de hand? Dáár achter dat hoge hek! We moeten helpen! Kom Tess! ‘ roept Pleun.

 De show stimuleert de creativiteit en inventiviteit van kinderen in de leeftijd van 4-9 jaar (groep 1-4).

Actieprentenboek ‘Oppasser voor een dag’

Deze voorstelling is gebaseerd op het Actieprentenboek van de BCB/Kinderboekenweek 2021 voor de onderbouw. Het boek is geschreven en geïllustreerd door Leontine Gaasenbeek, uitgeverij Van Driel Publishing. Een prentenboek vol avontuur en plezier, met een verrassend einde!

De voorstelling wordt op locatie gespeeld. Bijvoorbeeld op de basisschool, in het buurthuis, kerk of theater.

 

Informatie & boeking

Duur: ongeveer 45 minuten.

Speelruimte: 5×7 meter

Muziek: meerdere liedjes

Prijs per voorstelling: vanaf € 595,- inclusief BTW, exclusief reiskosten. Vraag nu een offerte aan.

 

Lesmateriaal: – per boeking een gratis prentenboek en beroepen-memoryspel,

Het prentenboek is ook te koop bij de Christelijke Boekhandel bij jou in de buurt en ook bij Bol.com

.

Thema: Beroepen, Worden wat je wil, oppasser voor een dag.

#oppasservooreendag #leontinegaasenbeek #vandrielpublishing #spelenoplocatie #basisschool #kinderboekenweek #kindertheatervoorstelling #kbw21 #bcb #prentenboek #beroepen #onderbouw #kleutervoorstelling #wordenwatjewil #ikwordoppasservooreendag #muziekindeklas #actieprentenboek #stephaniedekker #karintinbergen

Het was een erg leuke voorstelling. Ik heb de kinderen met veel plezier naar jullie zien kijken. Wat vooral erg goed was waren de beweegmomentjes. Zoals de krokodil nadoen etc. Het liedje was ook erg leuk. We hebben met veel plezier naar jullie gekeken. Bedankt!

Amber

kleuterjuf, Willem Alexanderschool

Wat een vrolijke voorstelling! De kinderen keken ademloos toe en bewogen enthousiast mee. Mooi decor! Samen met de vogel- en buitengeluiden werd er zo gezorgd voor een sfeervolle setting. De kinderen werden al bladerend door een groot prentenboek meegenomen in het verhaal en langs de dieren van de dierentuin. Leuke liedjes, die we nog regelmatig in de klas zingen. Oppasser voor een dag.. gewoon een keertje kijken! 

Benita van den Berg

Leerkracht Groep 2, Margrietschool, Woerden

De kinderen hebben genoten van de voorstelling. Het is een heel duidelijk verhaal. Goed op het niveau van de kinderen.Het is een goede voorstelling met enthousiaste spelers en een heel mooi decor. Ga zo door!!!

Greet

Kleuterjuf, Willem Alexanderschool