Ik word... oppasser voor een dag

Een muzikale voorstelling vol avontuur en plezier over Pleun, die helemaal nog niet weet wat ze later worden wil.

Pleun en Tess zijn elkaars beste vriendinnen! Ze weten álles van elkaar. Ze zitten bij elkaar in de klas, wonen in de zelfde straat en spelen heel vaak samen. ‘Wat wil jij later worden?’ vraagt Tess. ‘Oh, dat weet ik nog niet, gewoon… groot.’

‘Kom je zo bij me spelen? Dan spelen we politie of brandweer of…. hé, wat is daar aan de hand? Dáár achter dat hoge hek! We moeten helpen! Kom Tess! ‘ roept Pleun.

 De show stimuleert de creativiteit en inventiviteit van kinderen in de leeftijd van 4-9 jaar (groep 1-4).

Actieprentenboek ‘Oppasser voor een dag’

Deze voorstelling is gebaseerd op het Actieprentenboek van de BCB/Kinderboekenweek 2021 voor de onderbouw. Het boek is geschreven en geïllustreerd door Leontine Gaasenbeek, uitgeverij Van Driel Publishing. Een prentenboek vol avontuur en plezier, met een verrassend einde!

De voorstelling wordt op locatie gespeeld. Bijvoorbeeld op de basisschool, in het buurthuis, kerk of theater.

 

Informatie

Duur: ongeveer 45 minuten.

Speelruimte: 5x7 meter

Muziek: meerdere liedjes

Prijs: vanaf € 575,- inclusief BTW, exclusief reiskosten. Vraag nu een offerte aan.

Vroeg-boek korting: Boek je vóór 15 juni, dan krijg je 50,- korting.

Lesmateriaal: – per boeking een gratis prentenboek en beroepen-memoryspel,

–  werkmap voor de scholen te bestellen bij de Christelijke Boekhandel voor 1 juni

.

Thema: Beroepen, Worden wat je wil, oppasser voor een dag.

#oppasservooreendag #leontinegaasenbeek #vandrielpublishing #spelenoplocatie #basisschool #kinderboekenweek #kindertheatervoorstelling #kbw21 #bcb #prentenboek #beroepen #onderbouw #kleutervoorstelling #wordenwatjewil #ikwordoppasservooreendag #muziekindeklas #actieprentenboek

Wat zal het worden komend jaar!

Als je de voorstellingen van Deepdeep een keer (of vaker) hebt gezien, heb je er al zin in: dit gaat helemaal leuk worden. Ik heb ze zien optreden voor de kids van de onderbouw, het was een feestje! De kinderen keken hun ogen uit. Het was een levendige, vrolijke, afwisselende en bovenal zeer creatieve happening waar de kinderen in meegenomen werden en voluit van genoten. Succes verzekerd. Gauw boeken, die deepdeepdames!

En met het thema van dit jaar ‘Wat wil je later worden’ is iedereen blij. Want is dat niet een van de grootste vragen als je ‘klein’ bent: wat wil ik later worden?

Annemarie Prins