Show 1

Het is heerlijk om te spelen voor kinderen. Wat we heel graag doen is een thema uitspelen dat aansluit bij het niveau van de kids. En als we dan op een school komen die en zomerfeest hebben met als thema Hawaï dan gaan Gertje en Kriekje gewoon op vakantie. Of de twee prinsessen doen een fotoshoot in de paleistuin. We passen graag een show aan of schrijven een nieuwe.

Daar gaat best wat tijd in zitten. De afgelopen 10 jaar hebben we heel wat shows gemaakt en ook hier en daar aangepast aan de wensen van de klant. Met hier een daar een aanpassing kunnen we dus bijna overal terecht. Op kinderfeestjes, in bibliotheken, op buurtfeesten, op scholen, in de molen of op een knus festival!

 

Onze juf Jacqueline nam afscheid na 40 jaar trouwe dienst. Speciaal voor dit afscheidsfeest heeft deepdeep de show aangepast aan ons thema. De kinderen hebben ademloos zitten luisteren en deden mee wanneer ze daartoe werden uitgenodigd. Petje af hoor dames! En wat een gaaf decor hebben jullie. Boven verwachting.

 

 

Charlotte

De Brug, Nieuwerbrug

Speciaal voor ons kleuterfeest heeft deepdeep een mini-theater-show gemaakt die naadloos aansloot op ons thema “Ridders en Prinsessen”.

De groepjes kinderen konden deelnemen aan allerlei spellen en activiteiten en Stephanie en Karin hebben een show van een minuut of 7 gemaakt waarbij de kinderen de ridder mochten helpen. Ridder Salomé deed een aantal opdrachten en kreeg daarna haar ridder diploma en werd geridderd in de orde van watervrees tot overkant.

Esther

Kleuterjuf, Leiden

Tijdens het sinterklaasfeest voor de kinderen van het personeel hebben we kunnen genieten van een prachtige voorstelling. De 100 kleintjes deden allemaal mee in het verhaal van Annelotje. De kinderen hadden allemaal iets van thuis meegebracht. Iets wat ze wilde weggeven. Annelotje geeft namelijk ook iets weg, iets waar een ander blij van wordt. In plaats van haar verlanglijstje te vullen met speelgoedwensen schrijft ze een brief aan Sinterklaas met een hele bijzondere wens…

Bianca

medewerker Scania