Gertje en Kriekje

Gertje en Kriekje en 'n bijzonder feest

Gertje en Kriekje en ’n bijzonder feest

Een show over feest, een verrassing en Gertje die Kriekje kwijt is.

Op de boerderij is het feest! Er wordt van alles gedaan om het gezellig te maken. Boerin Stephanie versiert de boerderij met ballonnen en slingers. Speciaal voor deze dag komt er zelfs een verrassing… (Ssssst, er komen twee opera-zangeressen) Tenminste? Ze zijn wel erg laat. En Kriekje is ook al dagen kwijt. Gertje gaat op zoek naar haar. Waar is Kriekje toch? En waarom heeft ze zich verstopt? Wat is er toch allemaal aan de hand?

Boerin Stephanie en Boerin Karin doen hun best om het op te lossen. Gelukkig wordt het toch een hele bijzondere dag.

.

.

(Dit feest kan een kerstfeest, een lentefeest, een schoolfeest of een verjaardagsfeest zijn.)

.
Duur voorstelling: ongeveer 40 minuten
Muziek: 2 liedjes
Kosten: op aanvraag

Ik heb mogen genieten van de theatervoorstelling van Gertje en Kriekje in mijn kleuterklas. De kinderen hebben 40 minuten lang enthousiast meegezongen, meegezocht, meegelezen en meegedaan. De betrokkenheid en inbreng van de kinderen is enorm en dat is een gok van de speelsters waar ze razendknap mee omgaan.

 

Al de kleutercollega’s waren het unaniem met mij eens dat dit het soort theater is waar je de kinderen (en volwassenen) het meest mee pleziert!

Nicole

Kleuterjuf, De Fontein

De kerstvoorstelling van Gertje en Kriekje werd heel leuk ontvangen door de kinderen. Wat al heel bijzonder was, was dat het in onze klas werd gehouden.

Alle kinderen deden allemaal mee en zaten op het puntje van de bank om alles te kunnen zien. Vooral de zangeressen en de poppen vonden ze leuk en je zag ze genieten.

Een voorstelling die goed bij kleuters aansluit. Heel leuk gedaan dames.

Hopelijk komen jullie nog eens op onze school!!

Esther

kleuterjuf, Lorentzschool