Haaaaa, de lente begint!

Theater kriebels

We hebben de theaterkriebels… we willen heel graag spelen! Heb je als kleuterjuf een leuk thema in de klas? We komen graag een educatieve voorstelling spelen. Bijvoorbeeld een over prinsessen en ridders, de boerderij, de lente, piraten? Is er een juffen-meester dag, jubileum of lentefeest… of gewoon omdat het kan?

 

Boerderij

Op 22 maart verhuist Stephanie naar een echte boerderij… dus we hebben een prachtige locatie voor onze leuke boerderij-voorstelling. Eerst nog even wat verbouwen en als alles en iedereen weer bij elkaar mag komen organiseren we een openingsfeestje mét theatervoorstelling.

 

Kinderboekenweek 2021

Het thema van de Kinderboekenweek is: Wat je worden wil en Worden wat je wil… de Christelijke Kinderboekenweek is nét even wat anders dan de reguliere KBW.

Wij zijn al aan de gang met de eerste voorbereidingen van onze voorstelling ‘Later word ik…’ (werktitel).

Het boekje, geïllustreerd en geschreven door Leontine Gaasenbeek, is nu in de maak. Wij zijn weer nauw betrokken en gaan er weer een leuke nieuwe voorstelling over maken. Hoe en wat is weer een verrassing… maar boeken voor oktober kan al. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Vroeg-boekers krijgen korting… Boek je vóór 17 mei dan betaal je € 520,- (incl BTW) i.p.v. de normale prijs € 575,-. Prijzen zijn exclusief reiskosten.

 

Bel of mail voor en afspraak… vol = vol (en dat gaat hard…)

Een vrolijke lentegroet!

Karin en Stephanie