Nu te boeken: ‘Tijdmachien’

We mogen weer spelen, dankzij de versoepeling kunnen jullie ons weer met een gerust hart boeken. Ons Voordekunst-project is geslaagd. Met dank aan alle donateurs! We gaan nu hard aan de slag, zodat we in de Kinderboekenweek een prachtige show neer kunnen zetten. Het thema van de Kinderboekenweek is dit jaar: En toen? En daar sluit onze voorstelling naadloos bij aan.

Boek nu de show ‘Tijdmachien’ en wees zeker van een plekje in onze agenda.

Mocht je liever een voorstelling zien die alleen over ridders en prinsessen gaat? Dan past onze andere voorstelling ‘Ik wil een ridder zijn!’ ook heel goed in het thema: En toen?

De Show:

Een interactieve, enthousiaste, muzikale kindertheatervoorstelling, die de fantasie prikkelt

Daan en Robin spelen in de achtertuin. Ze maken van de schuur een boomhut. Samen met hun hondje beleven ze allerlei avonturen. Ze maken een reis door de geschiedenis. Fantaseren over ridders, schepen, oude schilderijen, stoere helden, ontdekkingsreizigers en uitvinders. Van gewone dingen en oude spullen maken ze hun eigen verhaal. En toen… werd een plank opeens een schip en een zwabber wordt een mooie pruik uit de middeleeuwen.

 De inhoud van de show stimuleert de creativiteit en inventiviteit van de kinderen in de leeftijd

De show is gebaseerd op het Actieprentenboek ‘Tijdmachien’ van de BCB/Kinderboekenweek 2020 voor de onderbouw. ‘Tijdmachien’ is geschreven en geïllustreerd door Michel de Boer, bestel het boekje t.z.t. bij Buddybooks.nl