Het is alweer mei. Alles staat in bloei, er lopen hier kuikentjes door de tuin en de vogels zingen me ’s morgens wakker. Hoe heerlijk kun je het hebben.

Wij zijn flink bezig aan onze twee nieuwe voorstellingen terwijl de rest van de voorstellingen hier en daar wat wordt bijgeschaafd. Hoe leuk is het om zelf een kindertheater te hebben en verbeteringen te kunnen aanbrengen aan de types die we spelen, zoals prinses Salomé die steeds ondeugender wordt, en mooier, want we hebben twee prachtige prinsessenjurken gekocht en gaan daarmee vanaf nu de voorstelling ‘Ik wil een ridder zijn!’ spelen.

Voor de kinderboekenweek in Oktober maken we een voorstelling over een jonge arend met als onderliggend thema: bibbers in je buik.

In juni gaat de nieuwe show ‘Indiaantje “Altijd Anders”‘ in première.

Als je de voorstelling Flessenpost wilt zien ben je welkom om naar onze locatie in Leidschendam te komen. Daar spelen we de voorstelling op 28 juli.

De theater-kinderfeestjes zijn heel leuk om te doen, ook omdat we na de voorstelling vaak nog een creatieve verwerking doen met de kinderen of we schminken ze in het thema. Dat is echt knus-op-locatie zoals ons motto is.

Tot ziens en geniet van elke zonnestraal!

Karin en Stephanie