Wow, we hebben een rustige zomer achter de rug, tenminste… we hebben maar twee voorstellingen gespeeld. Maar we hebben absoluut niet stil gezeten.

Voorgaande jaren waren we in de zomer ook druk bezig met een nieuwe voorstelling maken voor de Kinderboekenweek. Dit jaar gaan we dubbelen. Jaaaaa, ons team gaat uitbreiden. We gaan in oktober met twee teams opstap. Alexandra en Arnold gaan met ons mee.

Dat betekent niet alleen dat we door heel Nederland meer voorstellingen kunnen spelen. Het betekent ook dat we onze nieuwe collega’s gaan inwerken, dat we twee decors mogen maken, twee installaties nodig hebben en twee keer zoveel plezier hebben om alles te bedenken. En wie weet spelen we ook nog in België…

Wat ook heel leuk is: Dit jaar staat ons liedje op de poster, die naar alle scholen gaat die een Kinderboekenweekpakket hebben besteld bij de Chr. Boekhandel.

Je kunt nu al het liedje beluisteren op onze KBW-pagina.

Wil je boeken? Kijk even op onze agenda… die hopen we up-to-date te houden. Je kunt natuurlijk ook gewoon even bellen of een mail sturen.

Wil je niet boeken, maar doneren? Dat kan natuurlijk ook. Stuur even een mail of bel Stephanie.

 

 

Tot ziens!

Karin, Alexandra, Arnold en Stephanie