We doen weer mee!

Vandaag hebben we onze kennismaking gehad met de auteur en de illustrator van het actie prentenboek van de BCB dat speciaal voor de Christelijke Kinderboekenweek wordt gemaakt. Het belooft weer een leuk boek te worden met als thema Gi Ga Groen. We maken een nieuwe show bij het boekje! De Kinderboekenweek is van 5 t/m 16 oktober. Onze show is nu al te boeken! We spelen vanaf 26 september tot ergens in november.

Thema Kinderboekenweek 2022:

In bomen klimmen en diersporen zoeken in het bos, zandkastelen maken of vliegeren op het strand, een hut bouwen of picknicken in het park of vogels spotten en een moestuintje maken in je eigen tuin. De natuur is overal om ons heen. Buiten is er van alles te ontdekken en te doen. Wil jij weten hoe een panda, tijger of ijsbeer leeft? Of ben je juist nieuwsgierig naar de dieren in de zee of diep onder de grond? Wil je alles leren over planten, bloemen en kruiden? En ben je benieuwd hoe je de natuur en het klimaat een handje kan helpen?

Er zijn heel veel boeken die jou helpen een echte natuurheld te worden. Ga mee op avontuur om al het moois van de natuur te zien en te ontdekken wat jij kan doen om haar te helpen! Leer bijzondere dierenweetjes in informatieve boeken, dompel je onder in spannende verhalen over woeste buitenavonturen of verwonder je over prachtige natuurillustraties in prentenboeken. Kom daarna mee naar buiten. De Kinderboekenweek 2022 is Gi-ga-groen!

Het prentenboek voor de onderbouw wordt gemaakt door auteur Hanna Holwerda en illustrator Tamar Oosterloo. (Uitgeverij Royal Jongbloed)

 

De show van vorig jaar boeken? Dat kan…

We hebben een speciale Winteractie  Klik op de link voor informatie over ‘Oppasser voor een dag’ en boek twee shows met vette korting!