Misschien is het je ontgaan, maar op onze facebookpagina en op Instagram heb je al kunnen lezen dat we op tour zijn door Nederland. De Kinderboekenweek, met dit jaar het thema ‘En toen…’, is elk jaar weer een succes op veel scholen. Speciaal voor de Christelijke Kinderboekenweek hebben we het actie-prentenboek vertaald in een theatershow. ‘Tijdmachien’

Start:

We zijn begonnen in Friesland en na IJsselmuiden, Zwolle, Sneek en Amsterdam hebben we twee dagen even de tijd gehad om bij te komen. Want het is behoorlijk intensief. We hebben ook dit jaar weer een prachtig decor gebouwd en hebben met hulp van vele sponsors een prachtig scherm en een beamer kunnen kopen. We hebben nu een kleurrijke levendige achterwand.

Wel jammer dat de voorstellingen in de Bibliotheken van Rijswijk, Leidschendam en Voorburg niet door konden gaan en op het laatste moment is ook ons optreden van zaterdagmiddag 3 oktober in buurttheater de Buurvrouw verschoven naar een latere datum.

Opening:

Op woensdag 30 september – de officiële opening van de Kinderboekenweek – zijn we bij Michel de Boer op visite geweest. We hebben heel feestelijk de Christelijke Kinderboekenweek ingeluid.

De tweede week van de Kinderboekenweek zit helemaal volgeboekt en zelfs daarna gaan we nog even door met de ‘Tijdmachien’. En dat is heel leuk… want de show is veel te leuk om daarna op de plank te gaan. Wil je de show ook graag zien op jouw school, in jouw kerk of club… stuur ons dan een bericht per mail.

Liedjes:

We zingen 4 leuke zelfgeschreven liedjes. Het is een mini-musical. En om even met ons mee te genieten is hier de link naar ons liedje ‘Tijdmachien’.

We hebben dit jaar zelfs iets heel bijzonders… We hebben een dove theatermaker bereid gevonden om voor ons het liedje te vertolken in gebarentaal. Klik hier om naar Tijdmachien in gebarentaal te gaan.

We genieten vooral van de kleine snoetjes die met ons liedje ‘Sterren’ meezingen tijdens de show. Ontroerend op zijn tijd.

We gaan nog even lekker aan de slag… Misschien tot ziens!

 

Met groeten van Toen,

Karin en Stephanie